Tæpper

Løse tæpper

Dæmp støj og skab et godt indeklima med løse tæpper i kontorlandskaberne.

Det gode kontorlokale tilbyder en hverdag med fleksibilitet og plads til sparring og projektarbejde. Derfor indretter mange virksomheder sig med store, åbne kontorlandskaber, som ofte er opbygget og indrettet minimalistisk med hårde overflader i beton, stål og glas. Taberen i denne indretning er arbejdsmiljøet.

Det er vigtigt at tage højde for det gode arbejdsmiljø. Både når du indretter nye kontormiljøer og opdaterer de gamle. Hårde overflader er den direkte vej til elendig lyd og jo flere mennesker, der bruger kontoret, jo værre bliver støjgenerne.

Det dårlige indeklima med elendig lyd kan måles direkte i medarbejdertrivslen. Typisk har medarbejderne svært ved at koncentrere sig, og det dårlige indeklima kan også ende ud i sygemeldinger og dårlig trivsel blandt medarbejderne.

Der er mange løsninger, der kan forbedre indeklimaet. Løse tæpper er en oplagt kandidat, da tæpper har flere funktioner. Ikke alene er de gode for akustik og indeklima, du kan også anvende tæpperne til at funktionsinddele kontoret og skabe en unik stil for kontoret. – Og et velindrettet kontor bidrager også positivt til medarbejderglæden.

Med løse tæpper og tæppeløbere får du en flot gulvløsning, der samtidig fungerer som et lyddæmpende element, der forbedrer arbejdsmiljøet og akustikken i rummet.

ege

Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. Ege Carpets kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

God indretning betaler sig
Nye arbejdsprocesser og et stigende behov for projektarbejde har rykket medarbejdere fra enkeltmandskontorer ud i mere åbne kontorlandskaber. I de åbne kontorlandskaber bliver støj ofte fremhævet som et forstyrrende element. Det skyldes, at opgaver, der kræver koncentration, skal løses side om side med støj fra trin, tale og maskiner.

God indretning med velvalgte materialer giver glade og tilfredse medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du ikke lader tilfældighederne råde, når kontoret indrettes. Hos Ege har de igennem en årrække specialiseret sig i at udvikle tæppeløsninger, der sikrer et sundt og rart arbejdsklima.

Tæpper er gode lyddæmpere
Tæpper på gulvet kan rent faktisk reducere støjniveauet med op til 34 dB. Dette skyldes, at tæpper absorberer en stor del af lyden i et rum. Hårde gulvbelægninger reflekterer derimod lyd og støj tilbage i rummet.

Website: egecontract.dk

Rezas

Rezas er Nordeuropas største importør af orientalske tæpper. Producenten har egen produktion af tæpper i Indien og køber endvidere ægte tæpper hjem fra eksempelvis Iran og Moldova.

Tæpperne er håndvævede eller håndknyttede, og Rezas designer tæpperne med fokus på den skandinaviske stil.

Rezas har til enhver tid langt over 100.000 tæpper i sortiment i Danmark, og der kommer løbende nye forsendelser ind, så der altid er et rigt udvalg at vælge imellem.

Som producent og importør har Rezas stort fokus på gode arbejdsforhold og en ansvarlig produktion. De samarbejder blandt andet med organisationen Label STEP, der inspicerer Rezas indiske underleverandører. Label STEP-standarden omfatter universelle menneskerettigheder, herunder forbud mod børnearbejde, sikring af arbejdsforhold, rimelige lønninger og en bæredygtig og miljøvenlig produktion.

Website: www.rezasrugs.com

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.