Om os

Kunderne opnår ekstra tryghed

Om os

Det rigtige gulvteam

Det er gulvmontørerne, der sørger for den endelige montering af opgaven. Gulvmontørerne er eksperter på hver deres felt, og de er under stadig uddannelse, således at de også kan møde morgendagens udfordringer.

Drejer opgaven sig f.eks. om vådrum, har montørerne gulvbranchens vådrumscertifikat, som en ekstra tryghed for kunden. Kvalitetssikring skaber perfekte rammer sammen med en solid samarbejdspartner.

Nyt gulv – lang levetid

Et nyt gulv er en investering, der gerne skulle tjene sig hjem igen gennem en lang levetid.

Det skal være let at rengøre og vedligeholde, og det skal give et bedre indeklima og velvære i det daglige.

Her er det afgørende, at man vælger det rette produkt til formålet, og her står Jul. Nielsen til rådighed som en objektiv vejleder. Mange års erfaring med løsning af mangeartede gulvopgaver har gjort os til eksperter på området, og den indsamlede viden kommer naturligvis vore kunder til gode via en seriøs og kreativ vejledning.

Erhverv, institutioner og skibe

Hos Jul. Nielsen er nøgleordene i alt, hvad vi foretager os: godt håndværk, høj kvalitet og levering til tiden.

Dette er også det slogan, som samtlige medarbejdere i virksomheden arbejder efter, og uanset om opgaven er stor eller lille, løser vi den med høj, fagmæssig stolthed. Samtlige medarbejdere kan deres håndværk, og de har alle hang til kvalitet.

Hos Jul. Nielsen arbejder vi gerne med totalløsninger inden for produktområderne gardiner og solafskærmning, gulve og møbler.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.