Gulve

Sportsgulve

Sportsgulve – specialdesignet til formålet

Til sportsgulve hører der en lang række funktionskrav, der skal være opfyldt. Alle vores sportsgulvsystemer lever op til de højeste krav og internationale standarder og kan derfor anvendes til både store multifunktionshaller og mindre gymnastiksale.
De kan også anvendes til en lang række andre funktioner inden for fitness, dans, styrketræning og genoptræningslokaler m.v.

For at minimere risikoen for sportsskader ser man blandt andet på krav om friktion, stødabsorbering, boldrefleksion, deformation og en lang række andre funktionskrav. Vores partneres løsninger lever naturligvis op til alle disse krav, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg i forhold til udviklingen i markedet og i forhold til nye standarder og branchespecifikke krav.

Derfor er kravene til sportsgulve essentielle

Sportsgulve er meget unikke gulve, som skal leve op til nogle helt særlige krav for, at de gør sig egnede til udøvelse af sport og aktiviteter. Som alle andre gulve skal de leve op til nogle basale krav for levetid, slidstyrke og belastningsniveauer, men særligt sportsgulvets friktion er afgørende for funktionaliteten.

Det skal nemlig være muligt at undgå at skride ved hop og spring, men samtidig skal man heller ikke sidde fast ved pludselige vendinger, som man eksempelvis benytter i håndbold. Derfor er der høje krav til denne balance – krav, som alle vores sportsgulve hos Erhvervsgulve.dk lever op til. Kravene eksisterer som udgangspunkt ikke for boldspillets skyld, men for at man kan udøve boldspillet uden at få skader.

Der findes en decideret EU-standard, som beskriver de specifikke krav for sportsgulve i dybden. Standarden hedder DS/EN 14904 og gør sig gældende i alle nordiske lande. Leder du efter en løsning til halgulv på tværs af flere bygninger i Norden, kan du altså trygt vælge en af vores samarbejdspartnere til alle disse lokationer.

Spar med en lokal fagmand om dit nye sportsgulv

Skal du etablere nyt halgulv, kan du gennem Erhvervsgulve.dk komme i kontakt med en lokal specialist, der kan hjælpe dig i mål med dit projekt – uanset om det drejer sig om en ombygning eller byg fra nyt. Vi samarbejder med en bred vifte af lokale entreprenører over hele landet, som alle sammen arbejder under samme forsikringsordning.
Kort sagt betyder det, at du kan regne med samme kvalitet af sportsgulv, uanset hvem du vælger af vores partnere. Vi hjælper alle sammen hinanden til at levere de bedste og mest tidssvarende løsninger, så du i sidste ende er garanteret den højeste kvalitet mulig i dine løsninger. Når du vælger Erhvervsgulve.dk, får du ikke ekspertisen fra bare én lokal fagmand, men den delte ekspertviden fra mange professionelle fordelt over hele branchen. Det tror vi på giver det bedste slutprodukt i sidste ende – også når du skal vælge sportsgulv.

Få et uforpligtende tilbud på sportsgulv

Et sportsgulv er en stor investering, og derfor er klar forventningsafstemning og en god dialog afgørende. Når du benytter Erhvervsgulve.dk, kommer du i kontakt med en lokal specialist, som gennem samtale med dig får afdækket behov og fundet en optimal løsning.

Hver opgave er unik og i mange tilfælde en stor økonomisk beslutning, og derfor agter alle vores samarbejdspartnere at give dig den optimale vejledning, når du skal lægge sportsgulv.

Først tages en indledende og uforpligtende snak, hvor de grundlæggende tanker og økonomiske realiteter udveksles. Når denne del er godkendt fra begge parter, påbegyndes selve projektet, hvor I får lov at være med hele vejen gennem dokumentation for projektets forløb. Din oplevelse kommer nemlig i første række, og derfor skal du føle dig oplyst gennem hele arbejdet.

Du finder en lokal entreprenør her på siden – held og lykke med dit nye sportsgulvprojekt.

Tarkett sportsgulve

Dit behov er altid udgangspunktet. Tarkett skræddersyr løsninger til dit behov.

Tarkett har produkterne til ethvert sportsbehov både til sportshaller for eliteidræt og til almindelig Sportsudøvelse. Uanset hvad dine behov er – det være sig et sportsgulv til skolens gymnastiksal, en multifunktionshal, en sportshal for eliteidræt eller et transportabelt sportsgulv til et midlertidigt arrangement – så finder du helt sikkert en løsning blandt Tarketts omfattende sortiment af sportsgulve.

Tarkett Sports er sportsgulve til alle typer halgulve, og de er skræddersyet til brugere i alle aldre og på alle niveauer. Der er stor forskel på, om en hal skal bruges til boldspil, boksning eller et rum med fokus på fitness, styrketræning eller elitesport. Gulvets egenskaber, udformninger og finish har stor betydning for, hvilken gavn brugerne har af gulvet, og det rette gulv understøtter sporten fremfor at være anledning til skader.


Website: https://prof.tarkett.dk

Ergofloor – sportsgulve med dansk islæt

ErgoFloor producerer et stort udvalg af specialgulve og måtter m.v. målrettet til brug i fitnesscentre, erhvervslivet, sundhedssektoren, sportshaller, stalde, børneinstitutioner, offentlige institutioner, butikker og på legepladser for blot at nævne nogle.

Ergofloor har et bredt sortiment inden for sportsgulve, hvilket gør Ergofloor til en alsidig leverandør. Producenten har hovedsæde i Danmark og fabrik i Vietnam, hvor gulvtyperne fremstilles.

Website: https://ergofloor.dk

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.