Specialgulve

Specialløsninger i gulvhøjde – med kvalitet

Intercell Kabelføringsgulv

Intercell er en del af de gode idéer, der er så enkel, og som dog er en perfekt løsning på et stort problem: Bl.a. ældre bygninger, der skal opfylde nutidens krav til moderne teknologi og effektivitet.

Intercell kabelføringssystemet er skræddersyet til at skabe den størst mulige fleksibilitet på arbejdspladsen, samtidig med, at systemet løser størstedelen af de problemer, man forbinder med traditionelle edb-gulve.

Edb-gulve

Ud over Intercell-systemet fører vi også edb-gulve med gulvhøjder fra 13 cm op til 200 cm. Denne fleksibilitet skaber rigelig plads til varmeagregater, ventilationssystemer, elektronik og kabelføringer. Med forskellige forstærkningssystemer klarer edb-gulvet selv meget store belastninger.

Edb-gulvet leveres med mange forskelligartede topbelægninger som træ, gummi, linoleum og tæpper og kan derfor indpasses i alle miljøer.

Skibe / aptering

Følsomt, elektronisk udstyr i Søværnets inspektionsskibe bliver sikret med elektrostatiske gulve. Denne belægningstype sikrer, at det elektroniske måleudstyr, som benyttes ombord, arbejder perfekt under alle tænkelige forhold.

Men også montering af andre gulvbelægninger er en øvelse, vi gennemfører til punkt og prikke. Ligeledes renoverer vi møbler på eget værksted og finder gardinløsninger, der matcher.